Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 586 recepten
Kalkoenfilet roken & broodje met spread van verse erwten en gerookte kalkoen, Kalkoenfilet met pomme duchesse, spruitjes en appelpeermoes., Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten, Kalkoenfilet met champignonroomsaus, Kalkoenfilet roken & broodje met spread van verse erwten en gerookte kalkoen, Kalkoenfilet met ham en kaas
Ingrediënten 4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken 2 eetlepels rode-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde oregano 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 4 zongedroogde tomaten (geweld) 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels geraspte pittige kaas 100 ml olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlSchnitzels, wie is er niet dol op? Hier in huis de mannelijke bewoners (en dat is het merendeel) in ieder geval wel! Zelf vind ik het ook heus wel lekker, maar[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten (zakje 65 g) 2 x 2 varkensfiletlapjes (biologisch) 1 bol mozzarella (kaas, zakje 125 g) 8 blaadjes basilicum (bakje 15[...]
Bron: ah.nlRibkarbonade in hazelnootkorstje Dit recept is van Giulia S carpaleggia uit Toscane, of eigenlijk van haar moeder, nee van haar oma. Het zit zo: Giulia woonde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 125 g pistachenootjes 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (AH) 2 grote stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eendenborstfilets 1 zakje verse munt (15 g) 1 bakje mediterrane salade (couscous met witte kaas en olijven) (400 g AH) ½ bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 500 g runderrollade 1 bosuitje 30 g peterselie (zakje) 50 g Grana Padano (kaas) 100 g cashewnoten ½ el kerriepoeder 1 ei 200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 lamskoteletjes 3 eetlepels balsamicoazijn 25 g pijnboompitten 30 g verse dille (grof gehakt) 50 g geraspte pittige kaas (bijv. Grana[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nl