Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pond gehakt 1 ons ontbijtspek 2 grote uien 4 eetlepels zilveruitjes 4 eetlepels fijngesneden augurk 1 bouillonblokje 1/2 theelepel kardemom,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 g rundvlees (stoofvlees) - boter - 2 uien - 1 flesje donker abdijbier - 1 flesje kriek - bloem - peper en zout - 2 blaadjes laurier - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Kip, zout, peper, 100 gram vet spek in dunne plakjes, 2 uien, 2 wortelen, 100 gram knolselderij, 60 gram boter, 100 gram ontbijtspek zonder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 konijn, in stukken, OF 1,3 kilo konijnenpoten bloem met peper en zout om te bedekken 55 gr boter 1 likeur glas Calvados of[...]
Bron: allrecipes.nl