Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 el zonnebloemolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen chili (potje 32 g) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 el rodewijnazijn 3 el ketjap manis[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: ah.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKilo rundvlees (liefst van de bovenbil) 100 gram ongerookte spekblokjes Grote ui 4 takjes tijm (helft voor marinade, helft voor in de pan) 2 eetlepels grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl