Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen Lam 1 lamsrack, botjes verwijderd en achtergehouden 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 takjes rozemarijn, in stukjes gebroken 2 el. honing 25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olie, 100gr rauwe ham (parma ofzo) in repen, 1 ui fijngesnipperd, 400gr diepvrieserwten, 600 ml kippen bouillon, 1/2 bosje kervel of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram rettich in reepjes - 100 gram wortel in reepjes - 1 dubbele gerookte kipfilet - 100 gram veldsla - 1 bakje shisso of tuinkers - 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Eend; *1-2 eendenborsten(ca 350 gr)*olijfolie en/of boter*zout en peper*enkele takjes groen(kervel o.i.d.) ROSEVALAARDAPPEL; 100 gr Roseval[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gram rettich in reepjes - 100 gram wortel in reepjes - 1 dubbele gerookte kipfilet - 100 gram veldsla - 1 bakje shisso of tuinkers - 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rundervinken gedroogde of verse dragon, kervel, oregano scheutje witte balsamico azijn (of witte wijnazijn) 1 flesje donker bier 1 dikke ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 halve perzikken uit blik, 1 potje zure room, 2 eetlepels citroensap, 1 eetl water, kervel, 1 eetl. sap van perzikken, 200 gr. kipfilet[...]
Bron: smulweb.nl