recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder olijfolie azijn

Gevonden 59 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkenshaas gevuld met pruimen in[...]

2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Pepersteak met romige saus

Ingrediënten Opbrengst : 1 (350 gr) steak 2 eetlepels zwarte peperkorrels, grof gemalen 350 gr biefstuk of entrecôte zout, naar smaak olie, om in te[...]

Bron: allrecipes.nl

Konijn met pruimen

Het is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
Beef Wellington

Er bestaan verschillende recepten voor Beef Wellington, maar de basis is overal hetzelfde: een stuk tournedos (ossenhaas) wordt verpakt in bladerdeeg en in de[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Boeuf Stroganoff

voor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Fazant met cognac

1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]

Bron: smulweb.nl
Geflambeerde biefstuk voor vuurzuchtige[...]

voor 4 personen 4 biefstukken van de haas 1 teen knoflook, geperst boter 4 eetlepels cognac (of brandy) Hulpmiddelen Ook nodig: aluminiumfolie Bereidingswijze[...]

Bron: smulweb.nl
Fazant `fine champagne`

voor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke Franse Boeuf bourguignon in[...]

voor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Stroganoff

voor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Sappige biefstuk met een peper-cognac saus

Ingrediënten Porties : 2 2 steaks (rib eye werkt het beste) of gebruik filet of haas 2 druppels Tabasco saus ongeveer 100 ml extra dikke room (vetgehalte[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees Met Groente

voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Chocolade 'salami'

Ingrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]

Bron: allrecipes.nl
Fazant met cognac

1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Bereidingswijze Braad de fazanten aan in de boter langs alle kanten en laat verder[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever

Ingrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensvlees met cognac

Ingrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpot met rode wijn en kruiden

voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensfilet met pancetta en appel

Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletjes in Mosterdsaus

voor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Eendenborst

Ingrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]

Bron: ah.nl
Lamsvlees met paddestoelensaus

Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy