appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | kersenijs maken
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder olijfolie pangasius uien

Gevonden 21 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Lamsgehakt in venkel

Het is alweer een tijdje geleden, maar op momenten dat het héél slecht met mij ging (fysiek), was nog altijd lekker eten een goede afleiding; ookal kon ik het[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gerookte ossenworst

Ossenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]

Bron: mangerie.blogspot.com

Albondigas

Met mijn nieuwe keukengereedschap kan ik ballen maken. Deze (universele) ballenmaker (van Casalinghi) belooft veel goeds op ballengebied en het enige dat ik[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Rollade

Mijn ouders (lees: moeder) hadden vroeger zo'n (rood, jaren '70) draaispit waarin op zondag vaak een varkensrollade rondging. Het vlees dat daar vanaf kwam[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Zweedse gehaktballetjes door de Britse Jamie

Alleen maar zoet en vet op de Oudjaarsbuffettafel (natuurlijk is er een buffettafel, al was het maar dat ik een schaal oliebollen en een fles fris op de lege[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Jamaicaanse kip met Creoolse salade

Samen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Vlaams stoofvlees

Mmm, lekkere stoofpot! Kan niet? Hoezo? Is het zomer dan? Nou ja, zo erg is het ook weer niet, qua zomer; maar zo'n stoofpot smaakt mij altijd wel. En de[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Kip korma

Het klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
'Sinatra' schnitzels

In de Plat Préferé aflevering van midden december vorig jaar laat Jeroen Meus door de kok van "Patsy's" 'Veal Milanese' voor zich maken. Waarvoor kok Joseph[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Worst op de voorgrond

Duitsland blijkt nog altijd het land te zijn van bier (nieuwe ontdek- king: Franziskaner hefeweiße Dunkel) en worst. Deze ter plaatse vers gegrillde[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gehaktballen

Met het lekkere gehakt van de paardenslager (70% paardenvlees, 30% varken) ga ik natúúrlijk gehaktballen maken. Maar wat mij be- treft moeten het wel van die[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Kip met houmous en mangochutney

Ik ben dol op naan en omdat ik bij Persepolis (op de Ka- naalstraat) verse houmous/ humus had gescoord, sloeg ik óók maïskipfilet, een mango, een rode peper,[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Bourgondisch vlees van het rund

Ik had er een tijd voor nodig, maar ik heb het er inmiddels hele- maal op: stoofschotels. Zacht smeuïg draadjesvlees door-en-door gaargestoofd in een rijke[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Indonesische runderstoof

Waar zouden we zijn zonder de AlbertHeijn? Want mensen van alle rangen en stande(n), koken steevast uit de Allerhande ! En ik geef het grif toe. Ik ben altijd[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Gerookte kipfilet

Ooh, mjamm. Eén van mijn gróte favorieten: gerookte kipfilet. Goedkoop (ca. €13,50 per kg), handig (want al gaar), mager en echt érg érg lekker (ookal[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Biefstuk 'op punt'

Voordat ik in België kwam te wonen, was een biefstuk voor mij 'rood', 'medium' of 'doorbakken'. Dit zijn, weet ik nu, de boerenbenamingen. Meer gastronomisch[...]

Bron: mangerie.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy