Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 80 gr fijngesneden ui 4 theelepels uitgeperste knoflook 1 theelepel gedroogde oregano 3,5 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg speklappen 1 t paprika 1 t mosterdpoeder 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1/2 t cayennepeper 1/2 t chilipoeder 1/2 t zwarte peper 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 tenen knoflook, geperst 1 pot Zaanse mosterd (335 g) 3 eetlepels vloeibare honing 1 eetlepel paprikapoeder 2 theelepels gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nlKoken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVan het weekend heb ik een lekkere curry gemaakt. In het weekend heb ik de tijd dus dan neem ik het er ook van en sta ik wat langer in de keuken. Het resultaat[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 80 g pijnboompitten 15 g basilicum 300 g ambachtelijk gekruid rundergehakt 1 ei 10 el olijfolie 2 knoflook 1 tl komijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 335 g Zaanse mosterd (pot) 3 el vloeibare honing 1 el paprikapoeder 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl peper 2 tl zout 1500[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Vandaag had ik een awesome zaterdag. Om 9 uur vanochtend stonden de mannen van De Studenten Kookshow / Fourcreating bij me op de stoep voor een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl"Dit recept is losjes gebaseerd op een recept dat ik tegenkwam in een boek over de joodse cultuur in Venetië en het is inmiddels een van mijn favorieten. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Ca 400 gr. kipfilet Blikje tomatenblokjes (400 gr.) 2 uien 4 teentjes knoflook 2 eetlepels abrikozenjam 1 eetlepel honing 1 eetlepel sambal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Groene kerriepasta . 10-20 mini groene lombok rawit . 2 sjalotten . 2-3 grote tenen knoflook . 4 cm galanga of 3 cm gemberwortel . 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie * 2 grote rode uien, in achten * 500 gr. kipgehakt * 1 eetl. vissaus * blik tomaten van 440 gr. * 2,5 dl. kippenbouillon * 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pasta: 4 eetl. arachide olie, veel groene pepers (tussen de 7 en 15, afhankelijk van grootte en scherpte), ca. 8 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl