Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe feestdagen zitten er weer op en januari is echt zo´n maand dat we teruggrijpen naar het eten van vroeger. Bijvoorbeeld deze jachtschotel naar een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKweeperen liggen nu volop bij de ‘Turkse’ winkels. Dat herinnerde mij aan dit gerecht dat ik ooit op Kreta at. Ingrediënten voor 6 personen: 1 kg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 400 g gemengd gehakt • ½ tl gemalen kruidnagel • 1 tl gerookte-paprikapoeder • 1 bosje platte peterselie,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl