Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 461 recepten
Varkensfilet met Kalamata olijven en rozemarijn, Varkensfilet met sinaasappelglazuur en zoete wortelgroenten, Varkensfilet uit de oven gevuld met mortadella, walnoten en waterkers, Varkensfilet met sinaasappel-wijnsaus, Varkensfilet met kersen en druiven, Varkensfilet met kersen en druiven
Ingrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 200-250 gram kalfslever, dunne plakken - 1,5 eetl. bloem, gezeefd - zout - witte peper uit de molen - 2 flinke sinaasappels - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde[...]
Bron: ah.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nl