Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1½ eetlepel koekkruiden chilipeper 2 eetlepels olijfolie 65 g roomboter 1 ui (gesnipperd) 300 g witte rijst 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 5 4 el bloem 5 kipfilets 2 el boter 4 eetlepels port 125 ml droge witte wijn 125 ml kippenbouillon 6 gedroogde vijgen, stam[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 stuk runderlende of staartstuk van 1 3/4 kilo * 2 eetl. boter * 1 theel. zout * 1/2 theel. vers gemalen peper * 1 ui, gehakt * 2 wortels,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 lamsribstukken van ongeveer 1 kg elk, 150 ml olijfolie, zout naar smaak Lamsribstuk kun je het beste halen bij een slager die de botten mooi[...]
Bron: smulweb.nl