Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ik heb een hele collectie kookboeken waar ik ooit nog eens iets uit wil klaarmaken. Dit recept komt uit een kookboekje van Chinese TV-kok Ken Hom en alle[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 2 rode paprika's 500 g champignons 1.2 kg magere runderlappen 75 g roomboter 2 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1½ eetlepel koekkruiden chilipeper 2 eetlepels olijfolie 65 g roomboter 1 ui (gesnipperd) 300 g witte rijst 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml balsamicoazijn 2 el suiker 1 pot zilveruitjes ((370 ml), uitgelekt) 300 g witte rijst 500 g kipfilet 3 el olijfolie 600 g broccoli[...]
Bron: ah.nlWat fijn als de buurvrouw vraagt of je soms interesse hebt in een boek van Jamie Oliver... natuurlijk! 120 low-budget maaltijden en dit recept zelfs ook nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 halve kipfilets (of andere kipdelen) 25 gram braadboter zout en peper evt wat extra kruiden Voor de tomatenjam: 2 eetl. zongedroogde tomaten[...]
Bron: smulweb.nlWe zijn bijna altijd pas rond 19.15 uur thuis en dan heb ik meestal geen zin meer om lang in de keuken te staan. Roerbakgerechten zijn dan de oplossing, binnen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDit gerecht heb ik inmiddels al een paar keer gemaakt: heerlijk! In plaats van sojasaus gebruik ik regelmatig coconut aminos. Het is minder zout dan sojasaus[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com