Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes 1+1/2 t mustard flavor Chinese sojasaus of donker Chinese sojasaus (voor smaak en kleur) 1 teentje knoflook, fijn 2 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g speklap aan één stuk of anders gewone speklappen 3+1/2 e olie 1 e chilisaus 1 rode peper. fijn 2 e gedroogde Chinese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g speklapjes, in 5 cm lengtes gesneden 3/4 t zout 1/2 t Chinese 5 kruiden specerijen 1 steranijs 5 cm kaneelstokje 3 teentjes knoflook, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklappen, in 4 cm plakjes gesneden (zo 4 plakjes per speklap) 3 sjalotten, grof gehakt of lente-ui, in stukjes gesneden 3 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 4 stoofpeertjes 1 flesje rodebessensap (250 ml) 50 g suiker 1 kg kruimige aardappels 500 g speklapjes (puur&eerlijk scharrel) 80 g boter 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 speklapjes 4 tenen knoflook 1 rode peper 3 el gembersiroop 4 el ketjap manis 2 tl donkerbruine basterdsuiker 1 el zonnebloemolie 1 citroen[...]
Bron: ah.nl