pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | appelflappen maken ah | worteltaart ah | recept worteltaart jamie oliver | zelfgemaakte kippensoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder prei

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees Stifado

voor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon - klassiek recept

Kilo rundvlees (liefst van de bovenbil) 100 gram ongerookte spekblokjes Grote ui 4 takjes tijm (helft voor marinade, helft voor in de pan) 2 eetlepels grof[...]

Bron: smulweb.nl

Gehaktballetjes met zoetzure saus

Ingrediënten 500 g gehakt (half-om-half) 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]

Bron: ah.nl
Boeuf bourguignon

Ingrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]

Bron: ah.nl
paddenstoelen bourguignon

Wat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]

Bron: evakooktover.blogspot.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Seitan Bourguignon

Het was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]

Bron: veggievariation.blogspot.nl
Boeuf à la Bourguignonne + tips koken voor[...]

Slim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Picanha met kerstomaatjes en zilveruitjes

voor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsvlees met aardappelkoekjes & aardbeiensaus

voor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]

Bron: smulweb.nl
Bourgondische gehaktschotel

voor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon

De keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Gehaktballetjes met zoetzure saus

voor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke Franse Boeuf bourguignon in[...]

voor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf à la Bourguignon (comme il faut)

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Picanha met kerstomaatjes en zilveruitjes

voor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoenfilet in Barbar bier

voor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy