Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip 4 el olijfolie 500 g aardappels (geschild en in grove stukken) 600 g winterpeen (in grove stukken) 6 tenen knoflook (in de schil)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 runderlappen, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2,5 dl rode wijn, 2 sinaasappels, 1 winterpeen, 100 gram ontpitte zwarte olijven in plakjes, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Lamsbout Rozemarijn Tijm Olijfolie Balsamico azijn 3 Teentjes knoflook Zeezout Rode wijn Sjalotje / ui Kastanjechampignons Winterpeen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Lamsbout Rozemarijn Tijm Olijfolie Balsamico azijn 3 Teentjes knoflook Zeezout Rode wijn Sjalotje / ui Kastanjechampignons Winterpeen[...]
Bron: smulweb.nl