Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 25 gr boter 4 kipfilets zout en peper naar smaak 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, in stukjes gesneden 500 gr cantharellen, goed[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij een beef Wellington wordt traditioneel een stuk rundvlees met een mengsel van fijngehakte paddenstoelen verpakt in bladerdeeg en dan in de oven gebakken.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 6 personen 400 gr. Kalfsbiefstuk (polsdikte en heel laten) 100 gr. Cantharellen 1 x. Sjalotje 20 gr. Boter Zout en versgemalen peper 1½ dcl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl