Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - Gehakt 1 kg (1/2om1/2 of rund) - Mosterd (Dijon) 20 grm - Worcestersaus 13 grm - **Tomatenketchup , curry of BBQ saus 75 grm (eigen keus) -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram gehakt (rund of lam), 1 ei, 1 bosje peterselie, 5 tenen knoflook, 3 uien, 1 grote winterwortel, 4 tomaten, 4 eetl. paneermeel, 4-5[...]
Bron: smulweb.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEven geleden bestelde ik een pakket rundvlees http://www.goeiekoeien.nl/ Goeiekoeien.nl is de webwinkel waar je met elkaar een koe kunt kopen . Ik bestelde een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlKofta Turkse Bulgur 1 ui 1 ei Bosje peterselie Gehakt (half rund half lam) 1 eetlepel gedroogde munt[...]
Bron: smulweb.nl