Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 2 personen 2 kipfilets (1 filet = 2 borsten) 4 dl kippenbouillon 3 sjalotten 1 bussel dragon 1 eetlepel mosterd een scheutje droge scherry een scheutje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg frietaardappelen (of kruimige aardappelen) 1 kropsla 2 el wittewijnazijn 3 el extra vierge olijfolie 4 tl dijonmosterd 2 tl honing 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el (zonnebloem)olie 1 schaal kipfilet (4 stuks, 675 g) 2 el mosterd 1 el dragon (potje 7 g) 2 zakken (900 g) aardappelschijfjes (a 600 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 konijnenbouten zout en versgemalen peper 2 eetlepels Dijonmosterd 2 sjalotjes 50 g boter ½ eetlepel gedroogde dragon 1½ dl droge[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 100 g boter (op kamertemperatuur) 1 eetlepel Dijon mosterd 2 teentjes knoflook (geperst) 1 theelepel chilipoeder 3[...]
Bron: ah.nlIn de moestuin staan verschillende soorten uien. De namen ben ik al vergeten maar het zijn spierwitte, de bekende gele (vroeg en laat ras), sjalotten en rode[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de moestuin staan verschillende soorten uien. De namen ben ik al vergeten maar het zijn spierwitte, de bekende gele (vroeg en laat ras), sjalotten en rode[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen heerlijk licht gerecht. Ik heb het geserveerd met knoflookaardappeltjes en wortel met bosui uit de oven. Een glas chardonnay erbij en je hebt een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 kipfilets * zout en versgemalen peper * 50 gr boter * 25 gr bloem * 150 ml kippenbouillon * 250 ml slagroom * 1 eetl scherpe dijonmosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rundervinken gedroogde of verse dragon, kervel, oregano scheutje witte balsamico azijn (of witte wijnazijn) 1 flesje donker bier 1 dikke ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderstooflappen (in dobbelstenen) 250 gr rundergehakt 1 ei 2 el grove mosterd paneermeel 2 winterwortels (geschild, in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl