Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 2 uien 2 teentjes knoflook 5 eetlepels boter 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 300 g) 500 ml tomatensaus (sugo traditionale (fles 690 g))[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Groene asperges mayonaise/hollandaise saus: 2 eieren 4 el zonnebloem olie 1 tl mosterd beetje citroensap peper/zout kip: kip filet rode[...]
Bron: smulweb.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDe Italiaanse keuken is bij ons in het gezin absoluut nummero 1, als ik niet weet wat ik moet maken óf als ik de kinderen vraag wat we zullen eten vanavond,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook (geperst) 2 theelepels mosterd (pittig) 2 eetlepels olijfolie 1 citroen (schoongeboend) 1 takje verse rozemarijn 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak risotto funghi (275 g) 600 g broccoli (in roosjes) 1 schaal filetlapjes (a la minute (350 g)) 3 eetlepels olijfolie 2 ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bouillontabletten 1 ui 10 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 500 g) 100 g geraspte kaas (zak a 300 g) 1/4 zakje verse tijm (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 pak risottorijst (a 500 g) 1 zak spinazie (300 g) 125 g belegen Goudse kaas (gemalen (zakje a 175 g)) 1 bosuitje (zakje a 3 stuks) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 275 g risotto ai funghi (pak) 250 g kastanjechampignons 3 el vloeibare margarine 4 pestokipfilets (ovenschotel à 2 stuks) 450 g Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kastanjechampignons 2 rode uien 2 tenen knoflook 20 g Italiaanse kruidenmix (bakje) 50 g boter 600 g rosbief (stuk, op[...]
Bron: ah.nlJoehoe! Het is zondagavond, bijna half 12 en ik ben me toch een partij productief. Dat is nou zó typisch: heb ik het hele weekend in bed gelegen en weinig[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl