Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 2 uien 2 teentjes knoflook 5 eetlepels boter 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 300 g) 500 ml tomatensaus (sugo traditionale (fles 690 g))[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Groene asperges mayonaise/hollandaise saus: 2 eieren 4 el zonnebloem olie 1 tl mosterd beetje citroensap peper/zout kip: kip filet rode[...]
Bron: smulweb.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook (geperst) 2 theelepels mosterd (pittig) 2 eetlepels olijfolie 1 citroen (schoongeboend) 1 takje verse rozemarijn 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak risotto funghi (275 g) 600 g broccoli (in roosjes) 1 schaal filetlapjes (a la minute (350 g)) 3 eetlepels olijfolie 2 ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bouillontabletten 1 ui 10 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 500 g) 100 g geraspte kaas (zak a 300 g) 1/4 zakje verse tijm (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 pak risottorijst (a 500 g) 1 zak spinazie (300 g) 125 g belegen Goudse kaas (gemalen (zakje a 175 g)) 1 bosuitje (zakje a 3 stuks) 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 275 g risotto ai funghi (pak) 250 g kastanjechampignons 3 el vloeibare margarine 4 pestokipfilets (ovenschotel à 2 stuks) 450 g Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kastanjechampignons 2 rode uien 2 tenen knoflook 20 g Italiaanse kruidenmix (bakje) 50 g boter 600 g rosbief (stuk, op[...]
Bron: ah.nlJoehoe! Het is zondagavond, bijna half 12 en ik ben me toch een partij productief. Dat is nou zó typisch: heb ik het hele weekend in bed gelegen en weinig[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn gek op hamburgers en op risotto. Onderstaand recept is een heerlijke eigengemaakte hamburger op een bedje van kort gestoofde spinazie, een heerlijk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl