Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Gisteren aten we een lekkere snelle Indiase curry. In de pan bakte ik knoflook en gember aan in wat boter. Vervolgens blokjes kipfilet erbij. Op smaak[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVandaag aten we varkensfiletlapjes met mozzarella en tomaat. Uiteraard biologisch vlees. Wonderbaarlijk genoeg merkte zelfs de Hoofdverbruiker van mijn[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk ben opgegroeid met 'droge worst', in Groningen, als half-Fries. Nu ik in het westen van het land woon neemt mijn moeder regelmatig worst mee van de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk geef toe dat het er niet direct ontzettend smakelijk uit ziet. Sterker nog, de associatie met maden komt steeds in me op. Toch ben ik er hartstikke trots[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDraadjesvlees. Zoiets waar je je aan waagt met het gerecht van je moeder in je achterhoofd. En in mijn geval is dat een uitdaging. Vroeger vond ik het niet[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIn de categorie "Maaltijden van Derden" vind ik de pakjes en zakjes van Patak lekker. Indiaas dus. Ik maakte de tikka masala met yoghurt. We aten er gele[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comOp het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comKoop goede karbonades, biologisch vlees smaakt echt naar vlees en is dus niet alleen gezonder, diervriendelijker, ook lekkerder. Bak de karbonades aan in wat[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen geïmproviseerde maaltijd van wat er nog in huis was. Ik had nog 3 schouderkarbonades in de vriezer. En aardappeltjes liggen er hier ook altijd wel. De[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen potje zwarte bonensaus van de toko, 2 kipfilets, een gele paprika, ui, cashewnoten en gebroken sperziebonen uit de vriezer. Kook rijst zoals je dat gewend[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe foto is iets minder geslaagd dan het gerecht wat vanavond . Rijst, basmatie en zilvervlies half om half. Broccoli, beetgaar gekookt. En kip. De laatste[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk werd er op gewezen dat mijn vorige gerecht op dit blog niet voldeed aan de omschrijving van mijn blog. Helemaal waar. Ook ik koop (verse) pasta en maak het[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen gewone Hollandse bal kan soms zo ontzettend lekker zijn! Bij de avondmaaltijd of een boterham.. ik maak er mensen gelukkig mee!
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen broodje shoarma is nog steeds 's nachts, na het stappen, het allerlekkerst vind ik. Maar ook in het weekend staat het wel eens op tafel. Ik kruidde[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk kom graag in de toko aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Het is er niet één zoals je die kunt vinden in de grote steden. Het is een klein, overvol winkeltje met[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com