Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene[...]
Bron: ah.nlWaarom ben ik hieraan begonnen? De derde dag valt zwaar voor me. Ik heb de hele tijd trek in allerlei lekkers, overdag in snoepjes en in de avond wil ik chips.[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe vis en de kip in zoutkorst hebben we al meermaals gemaakt, maar blijkt nog niet op de blog te staan, foei foei, zal ik zo vlug mogelijk in orde maken. Maar[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten 1 el venkelzaad ½ el peperkorrels 6 el olijfolie ½ el grof zeezout 1 varkensfiletrollade* (ca. 900 g) 4 cherrytomaten ½ rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 takjes salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 g) 3 kalfsschnitzels versgemalen zwarte peper 6 plakken Parmaham 3 el olijfolie 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilet (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix voor glühwein 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 7½ g salie (alleen de blaadjes) 900 g varkensfiletrollade (naturel, kamertemperatuur) 100 g lardo (Italiaans spek) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlEen snel & bijzonder borrelhapje Dit borrelhapje (of onderdeel van een buffet) is zó gemaakt en smaakt heerlijk! Je kunt ook variëren door een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet mijn nieuwe keukengereedschap kan ik ballen maken. Deze (universele) ballenmaker (van Casalinghi) belooft veel goeds op ballengebied en het enige dat ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 el pijnboompitten (bakje 80 g) 4 takjes platte peterselie (alleen de blaadjes) 2 takjes salie (alleen de blaadjes) 25 g boter 1 teen[...]
Bron: ah.nlEen snel receptje, een kwartier werk of zo. Ingrediënten voor 4 personen: 4 enkele kipfilets 2 eetlepels grove mosterd 2 bollen mozzarella (gehalveerd) 1 takje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl