Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties: 4 Marinade 2 eetlepels originele HP saus 2 eetlepels knoflookpoeder 3 eetlepels zwarte peper 2 eetlepels maïzena 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gram lichtbruine basterdsuiker 240 ml sojasaus 240 ml sinaasappelsap 125 gram pittige mosterd 80 ml honing 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 -6 personen 450 gr runderstoofvlees, in blokjes 3 eetlepels bloem 3 eetlepels boter 1 theelepel zout snufje versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen VULLING VOOR PASTEI: 1 kg bieflappen, in blokjes gesneden 250 g runde niertjes, in blokjes gesneden 1 ui, fijn 1 wortel in blokjes 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR GEHAKTBALLEN EN JUS: 500 g half om half gehakt 1 e ketjap manis (ABC) 1 t sambal 1/4 t knoflookpoeder 1/2 t uienpoeder 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Kippen van 600 - 800 g VOOR MARINADE: 100 ml witte azijn 100 ml olie 1+1/2 e Worcestersaus 2 e ui, fijn 2 teentje knoflook, fijn 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VULLING VOOR PASTEI: 1 kg bieflappen, in blokjes gesneden 250 g runde niertjes, in blokjes gesneden 1 ui, fijn 1 wortel in blokjes 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl