Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]
Bron: allrecipes.nlAls ik niet zo veel tijd heb, kies ik altijd voor gebakjes of chocolaatjes die zonder bakken te maken zijn. Deze chocolade worst is te maken in 15 minuten en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com"Mama! Waar ben je?" Slof slof slof en langzaam zie ik een klein blond hoofdje verschijnen om de hoek van de keuken. "Mama? Wat ben je aan het doen?" Terwijl[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook 25 g rozijnen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 romatomaten 4 tenen knoflook 1 kg kippenpoten zonder rugstuk 80 g boter (op kamertemperatuur) 90 g geroosterde amandelen 2 el[...]
Bron: ah.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl