Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 gr sjalotjes, in lengterichting gehalveerd en geschild 1 1/2 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote sjalot, fijngesneden 1 eetlepel witte bloem 100 ml crème fraîche 100 ml port 400 gr verse morieljes 800 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 4 kipfilets 3 eetlepels volkorenmeel 2 sjalotten, fijngesneden 100 ml witte wijn 100 ml kipbouillon 8 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 4 el bloem 5 kipfilets 2 el boter 4 eetlepels port 125 ml droge witte wijn 125 ml kippenbouillon 6 gedroogde vijgen, stam[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 el gekruide bloem (met peper en zout gemengd) 50 gr boter 4 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram varkenshaas. Ca. 125 gr per persoon. 2 vellen bladerdeeg per portie/persoon. Brie Peper & zout Boter of margarine Vel bakpapier Voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vlezige fazant * 75 gr. boter * 500 gr. witte druiven * 4 sinaasappels * 1 glas witte port * 1 theel. groene thee * 150 gr. walnoten * 25[...]
Bron: smulweb.nl