Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr. varkensvlees in blokjes, 1 ui, 4 tomaten of 1 blik tomaten, zout, peper, boter, 1 teentje knoflook, 1.5 dl. rode wijn, marjolein, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6 eieren 50ml melk 4 kipfilets 90g bloem 130g fijngehakte pistachenootjes Voor de saus 2 eetlepels gehakte sjalotten 120ml droge[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakjes bladerdeeg 25g boter 3 verse champignons, in plakjes 1 eetlepel bloem 250ml kalkoen- of kippenbouillon 125ml slagroom[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook, fijngehakt 4 kipfilets 475 ml kippenbouillon 120 ml rode wijn 2 eetlepels gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels zonnebloemolie 4 kipfilets, platgeslagen tot ongeveer 1 cm dik 1 snufje zout en peper, of naar smaak 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes - (ik heb biefstukpuntjes gebruikt, verkrijgbaar bij AH en heerlijk zacht!)- 3 eetlepels olie - zout - peper - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden (kalfs) schnitzels - 250 gram kleine champignons - 2 eetl citroensap - 4 eetl bloem - 3 eetl boter om te bakken - zout - witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gr pitloze witte druiven 50 gr verse spinazie 2 maiskipfilets à 125 gr 2 dl droge witte wijn 1/2 kippenbouillontablet 1 el boter 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nl