Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets zout en peper 3 eetlepels olie 3 eetlepels worcestersaus 3 eetlepels tomatenpuree 1 lenteui, fijngehakt 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 karbonades 2 tenen knoflook, fijngehakt 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 3 eetlepels honing 3 eetlepels sojasaus 3[...]
Bron: allrecipes.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Kip: 2 citroenen, schoon geschrobd 150ml water 1 grote rode ui in dunne ringen 5 teentjes knoflook, in plakjes 2 rode pepers, in ringen 3[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo rundergehakt * 2 grote uien * 1 wortel * 2 knoflooktenen * 3 oude boterhammen * 1 bosje platte peterselie * 5 el tomatenketchup * 1 el dijonmosterd *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gram runderbieflappen, in blokjes gesneden; 2 eetlepels wijnazijn; 1 theelepel cayennepeper; 4 zongedroogde tomaten; 2 eetlepels bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 4 Kippenbouten 1200 Gram - 2 Kipfilets 400 gram - 6 Scharreleieren - 1,5 Kilo Aardappelen (Kruimig of vastkokend , maar liefst kruimig, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kip: 2 citroenen, schoon geschrobd 150ml water 1 grote rode ui in dunne ringen 5 teentjes knoflook, in plakjes 2 rode pepers, in ringen 3[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo rundergehakt * 2 grote uien * 1 wortel * 2 knoflooktenen * 3 oude boterhammen * 1 bosje platte peterselie * 5 el tomatenketchup * 1 el dijonmosterd *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gram runderbieflappen, in blokjes gesneden; 2 eetlepels wijnazijn; 1 theelepel cayennepeper; 4 zongedroogde tomaten; 2 eetlepels bruine[...]
Bron: smulweb.nl