Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Ingrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nl