Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]
Bron: ah.nlBeef Wellington Ingrediënten: 1 hele ossenhaas een mooie rub (kruidenmengsel om het vlees te kruiden.) 50 gram boter 2 sjalotjes 250 gram gemengde[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVandaag een hoofdgerecht in de serie #kerst15... een klassieker die ik van thuis uit mee kreeg en zelf verder uitbouwde... maar de basis... varkensvlees,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 250 g champignons (in plakjes) 250 ml crème fraîche 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 3 eetlepels bloem 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 600 gram biefstuk van de haas * 1 el bloem * mespuntje cayennepeper en paprikapoeder * 2,5 el zonnebloemolie * 1 kleine ui, genipperd * 2[...]
Bron: smulweb.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl