Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten 1 ui 4 sneetjes ontbijtkoek 600 g runderlappen (rib) 50 g boter 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1/2 eetlepel mosterd 1 zak aardappels (tafel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el hazelnoten ((bakje 95 g), grof gehakt) 4 el olijfolie 5 blaadjes salie (fijngesneden) 2 (herten)biefstukjes (op kamertemperatuur) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 1/2 zak röstiko's (bacon&ui (zak a 450 g, diepvries)) 1 zak spruitjes ((500 g), schoongemaakt) 30 g boter 2 x 2 pepersteaks (schaal 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend) 2 x 250 g spruitjes (schoongemaakt (zak 350 gram)) 50 g boter 300 g biefstuk 1 ui (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr geschilde aardappelen. 500 gr spruitjes 3 dl melk zout, peper, nootmuskaat 40 gr margarine 30 gr bloem 2 dl bouillon 3 preien 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 grote ongepaneerde varkensschnitzels 200 gram half-om-half gehakt 1 theelepel gehaktkruiden 3 lente-/bosuitjes in ringetjes 1 losgeklopt ei 2 eetlepels grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g varkensfilet (of varkensfricandeau (stuk), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 bol knoflook (in teentjes verdeeld) 1 el verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilet (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix voor glühwein 100 ml[...]
Bron: ah.nl