Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlAid el adh (offerfeest) in Marokko vieren is echt een must, tenminste voor de vleeseters onder ons. Het is naast gezellig een stuk 'echter' dan in Nederland.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 30 gr boter 750 gr runderlappen 250 gr sjalotjes (gepeld en gehalveerd) 200 gr kastanjechampignons (gehalveerd) 2 teentjes knoflook (in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Bouillon 1 karkas van een gebraden kalkoen 1 ui, in vieren gesneden 1 wortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 g panklare spruitjes, 500 g gewassen prei, 250 g geschilde winterwortel, 250-400 g grofgemalen mager rundergehakt, 1 teentje knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr.panklare spruitjes] 500 gr.prei]250 gr winterwortel] 400 gr.mager rundergehakt] 60 gr.boter] 5 el.paneermeel] aroma,peper,[...]
Bron: smulweb.nlSta je op de markt om allerlei lekkere dingen voor het avond eten te kopen en tja dan ben je je portemonee vergeten... 50 cent precies had ik nog los in mijn[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 75 gr boter of reuzel, 500 gr sucade-of riblappen (in blokjes), 4 grote uien (gehalveerd in grove ringen), 1 winterwortel (geschrapt, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =400 gram gehak =4 Beschuiten gekruimeld, =Zout,peper nootmuskaat, iets foelie of piment Hulpmiddelen Frituurpan of Koekenpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gr boter 750 gr runderlappen 250 gr sjalotjes (gepeld en gehalveerd) 200 gr kastanjechampignons (gehalveerd) 2 teentjes knoflook (in[...]
Bron: smulweb.nl