Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 ui, gesneden 1 selderijstengel, gesneden 3 salieblaadjes, gesneden 1 takje rozemarijn, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g varkenshaas 1 el bloem 1 sjalot 150 g paddenstoelenmelange (schaaltje) 30 g boter 200 ml paddenstoelenbouillon (van tablet) 60 ml[...]
Bron: ah.nlToen we dit heerlijke gerecht voor de tweede keer wilde eten, zag ik dat het nog niet op het blog stond. Dus vandaag alsnog! Het zoete van de peer is erg[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 2 personen 1 fikse varkenshaas droge witte wijn 5-6 jeneverbessen 2/3 laurierblaadjes (gedroogd, vers minder) peper en zout 125 ml slagroom (houdbare ES)[...]
Bron: smulweb.nlVoor bijzonder gezelschap. Voor 2 personen: één varkenshaas in de lengte gehalveerd, ingesmeerd met mosterd, het dunne eind naar binnen gevouwen en in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkenshaasjes (of 2 grote) 30 gr boter 1 ui, gesnipperd 1 eetlepel tomatenpuree 1/2 eetlepel milde paprikapoeder mespuntje[...]
Bron: allrecipes.nl