Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten ½ rode peper 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 maïskip (in 4 delen ca. 1400 g) 2 theelepels grof zeezout 1 dl sherry[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor het stoofvlees: 800 gr runderstoofvlees, in blokjes van 2x2 cm 250 ml rode wijn 50 ml azijn 6 laurierblaadjes 6 kruidnagelen 6[...]
Bron: smulweb.nl. Parelhoen met druiven Ingredienten 1 Parelhoen 1 teentje knoflook takje thijm 1 soeplepel olijfolie 1 Sinaasappel 2 trossen druiven 2 glazen witte wijn 10[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDit receptje is om de een of andere onverklaarbare reden heel lang bij mijn concepten blijven steken. Er waren altijd wel dringender recepten to blog . Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Vulling: 6 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 2 braadworsten 1 kleine ui (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij (in kleine blokjes) 1 friszure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g boter 2 grote uien (fijngesneden) 750 g sucadelappen (in stukken) 100 ml vleesbouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]
Bron: ah.nlHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]
Bron: ah.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kalfslever, schoongemaakt 2 grote sinaasappelen 400 g rigatoni, penne of andere pasta 250 g broccoli, in stukken van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 dikke hertenbiefstukken, elk ca. 125 g 500 g rode kool, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne ringen[...]
Bron: allrecipes.nl