Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 3 eetlepels rode wijn 1 pot vleesfond 2 French lamsracks zout peper 2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels boter of margarine[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlI wasn't planning to cook today. Then, I looked in the fridge and there in the back, there it was - the ground beef I'd bought earlier this week, one day away[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comDit recept komt van Lorraine Pascale. Toen ik het voor het eerst zag wou ik het al maken, maar ik had nooit de juiste gelegenheid. Nu met ons 3-gangendinertje[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 30 g verse peterselie 3 tenen knoflook 4 el olijfolie met truffelaroma 750 g kalfsfricandeau 500 g groene asperges[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 parelhoen (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 100 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 80 g[...]
Bron: ah.nlJe bent een foodblogger of je bent 't niet... Ik ben dus gisteren voor de derde dag op rij naar de Rollende Keukens geweest en heb daar weer verrukkelijk[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 jonge fazanten, 4 sjalotten in plakjes, 2 takken tijm, 2 eetlepels calvados, 2 eetlepels gehakte verse tijm, 4 tenen knoflook, 15 g boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlVerse ananas 1 of 2 gegrilde kippepoten eetlepel kappertjes olijf olie met truffel extract(ah) sla zout peper Voorbereiding Pluk het vlees van de kippepoten[...]
Bron: smulweb.nl