Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 125 g chorizo, in dunne plakjes 1 rode ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes 300 g[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 theel. komijn 1 theel. korianderzaad 1/2 theel. zwart mosterdzaad 4 kardemompeulen, alleen het zaad 1 theel. venkelzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlOm in de Vega quinoa sfeer te blijven een recept van mijn zelfgemaakte quinoa burger. Het recept is geïnspireerd om de quinoa burger van restaurant Ons in[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 8 jeneverbessen 3 theelepels gedroogde tijm 2 theelepels grof zeezout (versgemalen) zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal runderchipolata (ca. 300 g) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 rode paprika's (in stukken) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 150 ml[...]
Bron: ah.nl125 gram (fijne) bulghur, 100 gram rode linzen, volkorenmeel, 3 eetlepels maizena,1 grote ui in stukjes, 1 grote tomaat in stukjes,1 wortel geschild en in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen bonenburger is wel leuk maar je moet het goed gepland hebben. Bonen weken, bonen koken,... het duurt lang (of bonen uit blik gebruiken maar die heb ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 8 personen - 600gr (scharrel)kip - 2 tenen knoflook - 2 uien - 2-3 vleestomaten - 2 paprika`s - 2 blikken mais - 1 blik kidneybonen - 1 blik linzen - 1[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 19 februari Ik had een nieuwe Ken Hom wok gekocht, en wilde die meteen gebruiken. ca. 300 gram pitige braadworstjes, 2 el olijfolie, 2 gesnipperde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSoms maak ik wel eens wat...schrijf ik de ingredienten op, maak foto's tijdens het koken en vergeet dan als ik honger heb... om foto's van het eind gerecht te[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl