Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kleine aubergines 1 limoen 1 zakje verse munt (15 g) 1 teentje knoflook (geperst) 2 eetlepels Thaise vissaus 5 eetlepels olie 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine komkommer 2 eetlepels sladressing naturel ½ kleine rode paprika 4 bosuitjes 4 plakjes rosbieflapjes à la minute (ca. 200 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 3 eieren (losgeklopt) 3 teentjes knoflook (geperst) 2 eetlepels munt (fijngesneden) 4 schaaltjes rosbieflapjes (a 4 stuks) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bol knoflook 2 rode pepers (in ringetjes) 3 takjes rozemarijn 150 ml olijfolie (+ 3 el om te bakken) 400 g biefstuk (op kamertemperatuur)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 1 stengel sereh 2 cm gemberwortel 15 g cashewnoten (ongezouten) 1 tl ketoembar 1 tl versgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 teentjes knoflook 1 blikje artisjokharten (400 g) 4 trostomaten 750 g rosbief peper 1½ eetlepel olijfolie 1 pot vleesfond (380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g rosbief (stuk, op kamertemperatuur) 50 g pistachenoten 3 takjes rozemarijn 50 g pancetta 100 g tutti frutti 4 tl zeezout 2 el[...]
Bron: ah.nlHet braden van grote stukken vlees vind ik een leuk karwei... Het geeft een ook een gevoel van luxe, ook al weet ik van te voren dat het weer in kleinere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVolgens de Jumbo is dit een voorgerecht, maar met geroosterde groenten erbij heb je ook een heerlijk hoofdgerecht. Zeker na een fietstocht van 106 km die we[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl