recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder entrecote

Gevonden 195 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Varkensvlees met Chinese roerbakgroenten

Dit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Boeuf Bourguignon met sjalotjes

Ingrediënten Porties : 4 1,5 kilo runderlappen, in stukken 1 ½ theelepel zout 1 theelepel peper 125 gr spek, in blokjes van 2cm gesneden 1 eetlepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde lamsbout met bonen

Ingrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]

Bron: allrecipes.nl
Albondigas (tapas)

250 gram half om half gehakt; 2 teentjes knoflook; 1 rode peper; versgemalen peper; 1 eetlepel olijfolie;2 sneetjes witbrood, 3 eetlepels droge witte wijn; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken varkenshaas met asperges en[...]

voor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]

Bron: smulweb.nl
Picanha met Tijmjus, gepofte sjalotten en[...]

voor 8 personen 1 Picanha van circa 1,5 kg 16 gepelde sjalotjes 120 gram roomboter 16 gekookte (Nieuwe) aardappelen 16 verse laurierblaadjes, gehalveerd 6[...]

Bron: smulweb.nl
Kip diavolo

voor 4 personen 750 g kippenbouten 2 takjes tijm, blaadjes gerist 1 tl oregano 4 blaadjes salie 6 el olijfolie ½ -1 citroen, uitgeperst 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Eendenborstfilet met rucolastamppot

Eend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Runderstoofschotel uit de oven, 'slow cooked'

Runderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Runderstoofpot met kastanjes

Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Runderfilet met sjalottenboter van de barbecue

Ingrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en[...]

Ingrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletten met lentechimichurri

Ingrediënten 8 lamskoteletten 6 el olijfolie 15 g munt 10 g platte peterselie ½ limoen ½ rode peper 1 knoflook 1 sjalot 15 g koriander 2 el[...]

Bron: ah.nl
Lamsfilet met zoete Aardappelpuree

Lamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Lamsbout op carpaccio van portobello, loempia`s[...]

voor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]

Bron: smulweb.nl
Kip-bananenkorma

Ingrediënten Porties : 4 1 grote ui, in grote stukken gesneden 1 grote, verse rode peper, zonder pitjes een stukje gember van 5 cm, fijngesneden 3[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy