Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 12.5 gram lichtbruine basterdsuiker 2 snufjes gemalen zwarte peper, apart te verwerken snufje gedroogde tijm snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlHet was weer de hoogste tijd voor een Indisch gerechtje. Deze keer een vrij eenvoudig recept met relatief weinig ingrediënten. Wij maakten de Ajam smoor djawa[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg, kamertemperatuur) 15 g munt (bakje) 15 g koriander (bakje) 3 tenen knoflook 2 tl sambal oelek 4 el olijfolie 1 tl[...]
Bron: ah.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Ca. 800 g kip in stukken 4 knolvenkels, buitenste stugge bladeren verwijderd, gehalveerd 1 kilo aardappels, geschild en in stukken 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 3 kipfilets 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel gedroogde rozemarijn, fijngehakt 1 eetlepel plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr zuurkool 500 ml water 250 ml witte wijn 1 klein blikje (ong. 200 gr) ananasstukjes 2 slagersrookworsten ruim 1 kilo[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks Voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 kipkarbonades 1 theel. korianderpoeder 0.5 theel. pimentpoeder (allspice) 0.25 theel. kaneel 0.25 theel. versgeraspte nootmuskaat 0.25[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kip of kipstukken,2,3 el slaolie,2 uien,4 tenen knoflook,1 el sambal badjak,1 tl ketoembar,1 tl jahé,1 tl laos,1 el bieslook,4 el[...]
Bron: smulweb.nl