Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets (borststukken) - in grote stukken gesneden het sap van 1/4 limoen het sap van 1/2 citroen 4 eetlepels (60 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 limoenen 2 eetlepes mayonaise 2 eetlepels grove mosterd 4 kipfilets 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlBak ongeveer 12 kippenpootjes in een beetje margarine goed bruin, geen zout of andere kruiden toevoegen. Breng in een braadpan een 1/2 kopje ketjap manis, 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl8 plakjes bladerdeeg, 400 gram kipfilet in grove stukken, 1 el mosterd, 150 gram geraspte oude kaas Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Kip, gemengde Italiaanse verse kruiden, Penne, Tomaten blokjes, peper, zout, honing, paprikapoeder, kummel en komijnzaad, kurkuma, mosterd 4x[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 Voor de kip 2 grote kipfilets 140 gram pistachenoten, fijngehakt 55 gr paneermeel 2 eetlepels grove mosterd 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlJoehoeeee allemaal! Vandaag heb ik vijf hoofdgerechten bereid. Haha, vijf!! Ik maakte van alles klaar voor m'n kookboek om te fotograferen en om de receptjes[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 4 gepaneerde kipschnitzels 1 grote mango 1 ui 250 gr cherrytomaat 200 gr sla 4 eetlepels Parmezaanse kaas (geraspt) 1 eetlepel[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met honing-mosterdsaus Een recept uit de serie Simply Suppers van Nigel Slater op de BBC. Ingrediënten: 1 eetlepel zwarte peperkorrels 2 citroenen, alleen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit recept vond ik een aantal maanden geleden op Lekker en Simpel . Ik heb het inmiddels al een paar keer gemaakt en het valt steeds weer goed in de smaak bij[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk probeer zoveel mogelijk zelf te maken en zo ook salades voor op brood. Vandaag kip-kerrie salade, helaas wel een foto vergeten te maken. Kip-Kerrie salade[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl