Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Op Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele kip, in stukken bloem om te bestrooien 4 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesneden 1 stengel selderie, in stukjes 125 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 ca. 200 gr kipfilets in stukjes gesneden 1 prei in ringen gesneden 4 plakjes gerookte spek goede handvol champignons, in vieren[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn, of meer naar smaak 1 snufje zout en[...]
Bron: allrecipes.nlBlogger laat op dit moment niet toe dat ik foto's upload. Komt mooi uit, want ik ben helemaal vergeten een foto van dit gerecht te maken ;-). Kipfilet met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIk heb het al eens eerder gezegd: zodra ik iets anders kook dan aardappelen, vlees en groente denkt mijn echtgenoot dat ik iets ingewikkelds aan het maken[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet was een inspiratieloze zomer, wat koken betreft. Het einde van de vakantieperiode nadert en de regen- en onweersbuien zorgen voor een frisse blik op een[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comKip Radegonde is gemarineerd in mosterd, Provencaalse kruiden en olijfolie. Ze wordt geserveerd in een roomwijnsaus met ui en champignon of andere groente. Het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met gestoofde paprika's en rauwe ham Het was alweer even geleden dat ik het recept van Baskische kip maakte. Ineens kwam het in mijn gedachten en na wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl