Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nl250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlBlogger laat op dit moment niet toe dat ik foto's upload. Komt mooi uit, want ik ben helemaal vergeten een foto van dit gerecht te maken ;-). Kipfilet met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAlweer een heerlijk en makkelijk kipgerecht. De stukjes kipfilet worden eerst 'gemarineerd' in een losgeklopt eiwit met soyasaus, witte wijn en maizena. Door[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMet kip kan je alle kanten op en het staat in 'Huize Arden' dan ook regelmatig op tafel. Dit keer heb ik kipfilets gekruid, een krokant korstje gegeven met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVergeten een foto te maken, maar het is een heerlijk gerecht, dus hier is het recept. 2 tenen knoflook (fijngehakt), sap uit knijpcitroen, 4 tl mosterd, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gr. kipfilet,250 gr. groene tagliatelle, 200 gr. champignons, 1 dl. kippenbouillon, 7,5 cl. wijn, 3 el. bieslook, 4 eetlepels geraspte gemberwortel, 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlKip Radegonde is gemarineerd in mosterd, Provencaalse kruiden en olijfolie. Ze wordt geserveerd in een roomwijnsaus met ui en champignon of andere groente. Het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKip Radegonde is gemarineerd in mosterd, Provencaalse kruiden en olijfolie. Ze wordt geserveerd in een roomwijnsaus met ui en champignon of andere groente. Het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk kon vanmorgen maar niets bedenken om te eten, ondanks die enorme rij kookboeken. Toen viel mijn oog op een oude schoenendoos die tussen al die boeken staat.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten: 4 enkele kipfilets, ongeveer 700 gram zout en peper 1 grote maiskolf 1 el boter 3 el fijngesneden sjalotjes 60 ml droge witte wijn 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl