Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 750 g kippenbouten 2 takjes tijm, blaadjes gerist 1 tl oregano 4 blaadjes salie 6 el olijfolie ½ -1 citroen, uitgeperst 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote kippenbouten,- peper/zout,- 1 ui,- 2 tenen knoflook,- 1 grote wortel,- 1 courgette,- 1 rode paprika,- 6 grote aardappelen,- 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]
Bron: smulweb.nlLekker en gemakkelijk. 4 kippenbouten, 4 grote rode uien in partjes, 10 trostomaatjes. Marinade: 1 tl tijm, 2 el donkere basterdsuiker, 60 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlElke zonnige dag vraagt toch om brandend houtskool? Ingrediënten: 4 kippenbouten sap van een halve citroen 3 el olijfolie 3 takjes tijm, waarvan je de blaadjes[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 1 el olijfolie 8 plakjes coppa di Parma 4 kippenbouten 500 g hutspotgroenten 6 takjes tijm 250 g blonde linzen 1 prei (in dikke ringen) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 4 kippenbouten ½ chorizo ((worst a 250 g), in plakjes) 1 ui (in ringen) 1 zak paprikamix ((3 stuks), in reepjes) 125 ml[...]
Bron: ah.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlThe Art of French Cooking Julia Child is vooral bekend van haar boek Mastering the Art of French Cooking (1961), waarmee zij het Amerikaanse publiek liet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is even rustig op het blog. Behalve koken hou ik namelijk ook erg van schaatsen, dus is het een beetje heen en weer racen tussen werk en (natuur)ijs(baan).[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl4 kipfilet of 4 kippenbouten grof zeezout : 150 gram bloem 400 gram 1/2 citroen paar takjes thijm sjalotje teentje knoflook 1 ei 1 dl water Hulpmiddelen Oven[...]
Bron: smulweb.nl