Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Kasseri is een Griekse halfharde kaas van schapen- en geitenmelk, die ze regelmatig bij Lidl gedurende de Griekse week verkopen. Je kunt natuurlijk ook een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlGrrrrr! Ik had net echt heerlijk gekookt en er een prachtige foto van gemaakt (een van m'n betere, al zeg ik het zelf) en toen heeft de stomme camera van Bas[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOmdat de oude Romeinen vonden dat de aromatische geur van venkel sterk op die van hooi leek, noemden ze het met een Latijns woord foenum, wat hooi betekent.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlle ingredienten Ik heb de smaak wat kip-stoof gerechten helemaal te pakken. Ik pakte er van de week maar eens een oud scheursel bij. Dat scheurde ik jaren[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 480 gr kipfilet bloem droge witte wijn zout en peper 300 gr sperziebonen 250 gr kerstomaten Voor de pesto: 12 gr muntblaadjes 10 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLigt het aan mij, of zijn het altijd mannen die geen botjes in hun vlees willen? Ik heb er nog nooit een vrouw over horen klagen, maar wel zat mannen die stuk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen zeer eenvoudig gerechtje, snel klaar en volledig verantwoord? Dan vliegen we erin voor 4 personen 4 kippenfilets (enkele) 4 appels 100 ml witte wijn 100 ml[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlKip met gestoofde paprika's en rauwe ham Het was alweer even geleden dat ik het recept van Baskische kip maakte. Ineens kwam het in mijn gedachten en na wat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl