Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Zo als dit maaltje niet culinair genoemd kan worden weet ik het écht niet meer. I honestly had a wonderful diner. Shame dat ik tot nog toe sinds ik terug ben[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlvoor 5 personen +/- 1,5 koffiekopje rijst (300 gram) (of aardappeltjes voor vijf personen) 1 kg scharrel- of biologische kip (4 filets) 350 gram crème[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 bloem peper en zout, naar smaak 8 kippendijen, zonder huid en bot olijfolie klontje boter 2 middelgrote uien, gesnipperd 1[...]
Bron: allrecipes.nl*Ingrediënten (4personen) 1 grote kip (in 10 stukjes snijden) 1 citroen (in dunne plakjes snijden) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels donkere sojasaus 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip met honing-mosterdsaus Een recept uit de serie Simply Suppers van Nigel Slater op de BBC. Ingrediënten: 1 eetlepel zwarte peperkorrels 2 citroenen, alleen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Aziatische keuken is mij met de paplepel ingegoten, ben geboren in Maleisië en opgegroeid met heerlijk eten. Een favoriet gerecht is kip curry. Hieronder[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKippendijen even marineren in sojasaus, verse gember en knoflook. In de wok de kip bakken. Paksoi toevoegen. Noedels bereiden. Mango schoonmaken en in stukjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Cacciatore De slowcooker is bij mij niet meer weg te denken Heerlijk....en reuze makkelijk Voor langzame sudder gerechten, bouillons is het een prachtig[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet is zo fijn om de tuin in te kunnen lopen voor een handje verse kruiden uit de kruidenbak. Sinds een paar jaar kan het. Daarvoor woonde ik in Nijmegen, met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEr lag nog een 'blije' kip in de vriezer, nou ja zo blij zal zij niet meer geweest zijn, maar ze heeft een goed leven gehad. Plofkip eten we hier al jaren niet[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl