Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze) 100 ml yoghurt 1 gesnipperd ui 3 eetlepels chilipoeder 1 eetlepel kurkuma 1 citroen (sap)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 uien 7 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 hele kip, in stukken 1 theelepel gemalen kurkuma 1 theelepel gemalen komijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,6 kg kippenstukken 2el zonnebloemolie 4 dl kokosmelk 0,5 dl kokosmelk 4-6 groen chilipepers gehalveerd 3 el fijngehakte koriander zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kipstukken, 4 el olie, 1 grote ui in vieren, 2 teentjes knoflook, stukje gember (1 cm), 1/2 tl kurkuma, 1 tl chilipoeder, 2 tl gemalen koriander, 0,5 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 12 stukken kip (poten, vleugels, billen) 50 gram roomboter (of olie); 3 eetlepels zonnebloemolie; 1 paprika; 1 grote ui; 2-3 ontvelde tomaten;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Kilo kip (Filet, Borst, Pootjes etc. naar keuze) 100 ml yoghurt 1 gesnipperd ui 3 eetlepels chilipoeder 1 eetlepel kurkuma 1 citroen (sap)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 theelepel koenjit (gemalen kurkuma of geelwortel) 2 theelepels zwarte peper (versgemalen) 4 tenen knoflook 1 rode peper 1 ui (gepeld) 1 kg[...]
Bron: ah.nlHet vierde boek van Ottolenghi ligt al een tijdje in de boekwinkel, ik heb mij nog steeds kunnen beheersen. De eerste drie boeken staan hier wel op de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlTikka masala is een westerse versie van een oorspronkelijk pittig Indiaas gerecht dat bestaat uit gemarineerd vlees, vis of groente dat vervolgens gebakken of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVan de week heb ik een kippenbouillon gemaakt van een scharrelkip. De kip heb ik na het koken gepluisd (het kippenvlees in kleine stukjes uit elkaar trekken).[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk at vroeger praktisch nooit kippenvleugels, niet omdat ik ze niet lekker vond maar omdat ik altijd commentaar kreeg op mijn 'eetwijze'. Zo ben ik een[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet foodblogevent van deze maand wordt gehost door Levine van 'Uit de keuken van Levine'. Na heel wat zoete foodblogevents besloot zij om kip de hoofdrol te[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk ben dol op gerechten die je kunt voorbereiden én ik ben dol op kip. Door de yoghurt wordt het vlees heerlijk mals en de specerijen zorgen ervoor dat je echt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl