Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Dat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 noordzeetongen* 4 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 citroen (schoongeboend) 1/2 bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, geschild) 2 el olijfolie 2 x 2 stuks lekkerbekjes (pak 3 stuks, diepvries) 700 g witlof 4 mandarijnen 1 kleine[...]
Bron: ah.nlGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze maand staat in het teken van de Sinaasappel. Sinaasappels staan bekend als Superfood. Maar waarom eigenlijk? Nou, omdat ze ontstekingen remmen, de kans op[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlOnder het mom van wie niet van dille houdt moet creatief zijn: 4 personen Bereidingstijd: circa 20 minuten Ingrediënten: 200 gram biologische gerookte zalm 100[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 4 personen: Ingrediënten 400 gram wilde zalm ... 1/2 eetlepel zout 1 eetlepel suiker Versgemalen peper Sap van 1 limoen 2 eetlepels honing beetje[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlZalm met Knapperig Korstje en Kruidentapenade Een gezond maaltje wat binnen 15 minuten op tafel staat, erg gezond en ook nog erg smakelijk!Door de[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlBijna kerst en ik weet gewoon nog steeds niet wat ik ga koken. Zijn jullie er al uit? Op eerste kerstdag krijg ik elf eters. Een ding is wel zeker: ze krijgen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlNa de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor deze zalmspiesen heb ik wederom mijn elektrische Cuisinart Grill gebruikt. Snel klaar, groot succes. Zalm met dille en citroen van de grill Recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor een familie-etentje zocht ik een hoofdgerecht dat op de avond zelf geen tijd vergt. Ik pakte maar weer eens good old Nigella erbij, en dan wel haar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 500 g zalmfilet 300 g pandanrijst 1 zakje verse dille (15 g) 1 citroen 1 eetlepel grof zeezout (doos a 500 g) 5 eetlepels olijfolie 1 rode[...]
Bron: ah.nl