Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker fris voorgerecht dat smaakt naar meer… De vriezer ligt vol met zakjes rauwe grote garnalen. Er kan niets meer bij…. Dus de afgelopen week en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beGisteren had ik sterke behoefte aan een lekker stukje vis, dus heb ik dit gerecht ontwikkeld. Het was echt heel lekker, en het bordje dus zo leeg! De salade is[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWilde zalm ligt in de meeste supermarkten gewoon in de vriezer. Handig om achter de hand te hebben. Hij vergt wel enige planning, want traag ontdooid is hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSuperlekker gerecht, slechte foto. Ik maak het vaker mee. Een gerecht dat je niet mooi op de foto krijgt maar wel erg lekker is. Dit keer toch maar bloggen,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl