Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 80 gram witte rijst (bij voorkeur Thaise, jasmijn of basmati) 100 gram verse zalm, in blokjes gesneden ½ verse rode peper ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr visfilet (b.v. kabeljauwfilet) 200 ml kokosmelk, houd een klein beetje achter voor garnering 3 eetlepels rode currypasta 3 eidooiers 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes 1/2 zakje verse koriander (à 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: smulweb.nl400 gr kabeljauw 500 ml gezeefde tomaten 400 ml kokosmelk 1 rode peper 3 limoenen (2 voor het sap en 1 voor de garnering) 20 gram verse koriander (fijngehakt...
Ingrediënten 300 g witte snelkookrijst 1 pak koolvisfilet (diepvries 400 g) 6 eetlepels sojasaus (flesje à 150 ml) 1 eetlepel gemberpoeder 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 trostomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 3 bosuitjes ½ zakje verse koriander (Ã 15 g) 1 blikje rode kidneybonen (400 g) 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak gepelde tijgergarnalen (500 g diepvries) 1 rode peper 2 teentjes knoflook 4 limoenen 3 bosuitjes 1 zakje verse koriander (15 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak witte rijstbuiltjes (250 g) 1 rode paprika 2 schaaltjes kabeljauwfilet (` ca. 200 g) 6 eetlepels zonnebloemolie 1 zak gesneden prei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 handsinaasappels 2 voorgekookte bietjes (pak a 4 stuks Biologisch) 1 rode ui 1 rode peper 1 zakje verse koriander (15 g) 2 limoenen 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel rode currypasta (pot a 225 g) 5 eetlepels zonnebloemolie 3 eetlepels limoensap 2 courgettes (gele) 1 pak koolvisfilet (diepvries,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst (zak 1 kg) 500 g broccoli (in (halve) roosjes) 400 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries), ontdooid) 2 el citroensap[...]
Bron: ah.nl