kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder groene asperges courgette munt

Gevonden 28 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalm in folie

voor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]

Bron: smulweb.nl

De garnalen van Hawaii Five-0

Het politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Garnalen Cocktail

. Garnalen Cocktail Ingredienten 250 gram gepelde, hollandse garnalen 4 blaadjes sla 125 mililiter slagroom 3 eetlepels mayonaise 2 eetlepels tomatenketchup 1[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Gegrilde tonijn met pimentón aioli

De pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Garnalen met pittige tomatensalsa

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (rauw en ongepeld, diepvries 500 g) 2 limoenen 4 tomaten 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in dunne ringen) 1 zakje[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde kabeljauw met geurige tomatensaus

Ingrediënten 1 bak romatomaten (750 g) 3 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie ½ kaneelstokje zout 1 citroen ½ theelepel paprikapoeder ½[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde tonijnsteak met tomatensaus

voor 4 personen 4 tonijnsteaks van elk 200 g; 8 rijpe tomaten; 1 ui; 3 dl witte wijn; 50 g rode pesto; barbecuekruiden; peper en zout; oregano; Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Grote garnalen in zalige kokos-mangosaus

voor 4 personen 16 grote garnalen (zonder kop en schaal) 4 flinke wortels 1 bosje lente-uitjes (plm. 4 stuks) 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmfilet bereid met de heteluchtfriteuse

Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Ierse vispastei

8 peperkorrels 2 laurierblaadjes 6 takjes peterselie 6 dl melk 30 g boter 1 teentje knoflook, geperst 1 bosje lente-uitjes, gesnipperd 2 eetlepels bloem 1 kg[...]

Bron: smulweb.nl
Marokkaanse vis in de oven klaar gemaakt

voor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm met tomaat

Ingrediënten Porties : 4 175 gr langkorrelige witte rijst 450 ml water 3 eetlepel knoflookolie 2 zalmfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]

Bron: allrecipes.nl
Avocado-garnalen salade

Ingrediënten Porties : 4 175 gr gekookte garnalen 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden 5 eetlepels mayonaise 1 eetlepel worcestersaus 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Knoflookgarnalen met een salsa van banaan en[...]

Normalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Viscurry met cocos en tomaten

voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]

Bron: smulweb.nl
Broodje Makreel Kebab

Aan de Turkse kust is balık ekmek de tegenhanger van de alomtegenwoordige kebab. Ondernemende vissers in Istanbul besloten hun waren zelf, zonder tussenhandel,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy