recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder garnalen olijfolie pompoen

Gevonden 23 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmforel met basilicum-roomsaus

Ingrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]

Bron: ah.nl
Grote garnalen in zalige kokos-mangosaus

voor 4 personen 16 grote garnalen (zonder kop en schaal) 4 flinke wortels 1 bosje lente-uitjes (plm. 4 stuks) 1 sjalotje 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olie[...]

Bron: smulweb.nl

Zeeduivel met sinaasappelboter

Ingrediënten Porties : 10 3 (normale) sjalotjes 4 sinaasappelen 10 x 100 gr zeeduivelfilet met graat zout en peper 2 dl droge cider Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met romige spinazie

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter, verdeeld 4 (200 gr) zalmfilets 2 sjalotjes, gesnipperd 1 zak verse spinazie (ongeveer 250 gr) 100 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm in paksoi

voor 4 personen 200g zalmmoot citroen 2 bosuitjes 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 bladeren paksoi 1/2 Spaanse rode peper zonnebloemolie zeezout Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl
Pikante Scampi`s in knoflookboter

voor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]

Bron: smulweb.nl
zeewolf in witte wijnsaus

Heerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Pikante Scampi`s in knoflookboter

voor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]

Bron: smulweb.nl
Crab

voor 6 personen 1/2 stokbrood le champain 2 blikjes krab (a 170 g), uitgelekt 1 ei 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden 4 el mayonaise 1 sjalot,[...]

Bron: smulweb.nl
Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen)

Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]

Bron: ah.nl
Zalm in bladerdeeg

voor 4 personen Voor de vinaigrette; citroensap, 1 dikke sjalot, 1 lepeltje provencaalse kruiden en 5 lepeltjes olie. 4 stuks zalm moten (zonder vel) (mag ook[...]

Bron: smulweb.nl
Pepesan Ikan

Ingrediënten Porties : 8 8 stukken roodbaarsfilet a circa 80 gram 1 rode spaanse peper, uiteinden verwijderd maar de pitjes niet! 2 kleine sjalotjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Coquilles met sjalottenpuree en gepeperde[...]

Ingrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft thermidor

Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Gegratineerde oesters

voor 2 personen 1 eetlepel paneermeel 1 eetlepel zachte boter 2 eetlepels geraspte reblochon (kaas) 1 heel fijngesnipperd sjalotje 12 geopende oesters[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm gemarineerd in Swinckels, sjalotten en[...]

voor 4 personen 500 gram verse zalmfilet 33 centiliter Swinckels 2 stuks sjalotten 2 stuks citroen Bereidingswijze 1. Knijp de citroenen uit in een schaal met[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde garnalen met Couscous salade

voor 4 personen 60 ml olijf olie 1/2 theelepel gedroogde dragon 1 teen knoflook, gehalveerdunds l 1 kilo grote ongepelde garnalen 125 ml kippen bouillion[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy