Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
400 gr. witvisfilet,(kabeljauw, koolvis) 1 eetl. rode currypasta, 1 ei, 3 eetl. bloem, 1 eetl. vissaus, t thl. suiker, 1/4 thl. peper, 2 limoenblaadjes (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nlNa een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 4 cm verse gember 2 rode pepers 2 uien 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g verse kabeljauwfilet 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje curry (pasta geel) ½ limoen (geperst) 1 eetlepel verse gemberwortel (fijngehakt) 1 theelepel Thaise vissaus 4 stukken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 1 bekertje crème fraîche (2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 limoen (schoongeboend) 75 g boter 3 bosuitjes (grofgesneden) 200 g haricots verts 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 2 1 gerookte kabeljauw Voor de peterseliesaus 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 15 gr margarine 1 eetlepel bloem 125-185[...]
Bron: allrecipes.nlGrote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 2 rode uien 2 teentjes knoflook 2 cm verse gemberwortel 2 bakjes cocktailgarnalen (a 125 g) ½ eetlepel milde currypasta (pot a 283 g) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gr gepelde scampi`s 6 teentjes knoflook (geperst) 1 sjalot (fijngehakt) Zeezout Zwarte peper 3 e roomboter Citroensap 3 e droge sherry 1 e[...]
Bron: smulweb.nl1 moot verse zalm (in de lengte gesneden), 1 flinke kop suiker, 1 flinke kop zout, 2 el dille, 2 el zwarte peper Bereidingswijze Mix de suiker, het zout, de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 grote teen knoflook 1 eetl grof zeezout 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprika 2 eetl olijfolie 2 theel citroensap 1kg grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlJe kunt de zalm zowel in de pan als in de oven bakken. In feite is het een simpel receptje als je hem met Iglo dievriesspinazie met Boursin maakt. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl